Fakkeltocht

Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar:

De Scouts Wezel Fakkeltocht.

Op zaterdag 16 maart, vanaf 17u30 uur organiseren we onze fakkeltocht. Ongetwijfeld het gezelligste evenement van het jaar! Jong en oud zijn welkom om samen met ons mee te stappen met een fakkel. De tocht zal net geen 5 km lang zijn en ongeveer 2h00 in beslag nemen.

Opgelet: de wegen kunnen er af en toe modderig bijliggen! Wandelschoenen of laarzen zijn dus aangeraden!

Bij aankomst mag u een heus kampvuur verwachten waarrond u kan genieten van een lekkere kebab en de nodige kampvuurmuziek.

Inschrijving via het webformulier

• 3 euro per persoon
  • 3 euro per fakkel
  • Gratis lampion voor de kinderen, door de kapoenen geknutseld tijdens de scoutsvergadering
  • 5 euro per kebab (kwart Turks brood met vlees en groenten)

Om ons te helpen om voldoende fakkels en kebabs te voorzien, zouden we het erg appreciƫren als u via de website inschrijft voor woensdag 13 maart.
Wij hopen alvast dat jullie er allemaal kunnen bij zijn!

Tot dan!

De Groepsleiding, Leiding & OuderWerkGroep